Fotós, fotózás, fényképész szaknévsor, Szigethalom - fotóskereső.hu

Fényképészt, esküvői fotóst keres? » Fotós, fotózás, fényképész szaknévsor, Szigethalom

Fotós, fotózás, fényképész szaknévsor, Szigethalom

Itt 1 szigethalomi fotós közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön árajánlatot is kérhet fotózásra.

részletes kereső

Mcnamara Photo

2315 Szigethalom, Szarvas utca

Ajánlatkérés Részletek

Fényképtípusok
aktfotózás, ballagási tablófotók készítése, céges események fényképezése, családi albumok készítése, divatfotózás, enteriör fotózás, épületfotózás", esküvői, eljegyzési fotózás, gyermekfotó, keresztelő fotózása, modellfotózás, művészfotózás, osztályfényképezés, reklámfotózás, tárgyfotózás, természetfotózás, portréfotózás, termékportfólió készítése, újságfotózás, magazinfotózás, egyéb fotózás

Milyen formában tudja átadni a fényképeket
papírkép, fotókönyv, CD, DVD, egyéb

Részletes ismertető
Néhány szó magunkról, cégünk, Hannoverben alakult immár 7 éve.
A kezdetekben néhányan dolgoztunk, és mindannyian kezdő fotósoknak számítottunk.Ennek megfelelően szépen lassan kezdtük felépíteni a jelenlegi szolgáltatási körünket.
A kezdeti időszakban kisebb szállodai fotózással kezdtünk foglalkzoni. 2012. megismerkedtünk, egy híres fodrásszal és sminkes csapattal, így bövítettük a szolgáltatási körünket eskűvői, illetve professziónális portré fotózással is. 2013-ban már a Calvin Klein divatcégnek késztettünk divat,illetve portré fotókat. Ezt követöen, több neves divatcégnek dolgoztunk. Mai napig több külföldi céggel vagyunk kapcsolatban. Folymatos fejlődés mellett, bővítettük a szolgáltatási körünket, születésnapok, ovodai fotózásokkal is. Illetve megalakítottuk egy cégcsoportot,ami reklám kampányok, reklám táblák stb... értekesítésével foglakozik. Ekkora már egy nagyon jó csapatot sikerült kialakítani. 2014-2015ben jött az ujabb fejlesztés, amikor is kiterjesztettük az addigra megszerzett tudásunk, átadását egy workshop keretében. Igy alaklt, ki a jelenlegi szolgáltatási körünk. Rájöttünk, hogy azt amit tanultunk, kinek is tudnánk átadni? Ez volt a kérdés. Melyik az a piaci szegmens, ahol egy releváns 100%os „tananyagot” tudunk letenni az „asztalra”. Ekkora jött a az inspiráció, mivel éppen új iródát kerestünk magunkat, így nagyon sok ingatlant megtekíntettünk. Öszinten szólva döbbentem nézegettük a hirdetéseket. Rosszabbnál, rosszabb minőségű hirdetésekkel találtuk magunkat szembe. Igy jött az ötlet, hogy ez az a piaci rész/szegmens, amit letudnánk fedni. Illetve egy olyan komplex szolgáltatást kinálni, ami visszautasíthatatlan. Hiszen ki ne akarna, jó áron, megtanulni, minőséget nyujtani, és az által gyorsan pénztkeresni. Az élet már visszaigazolt sok esetben minket, miszerint egy jól exponált fotó sorozat, sokban hozzá járul az ingatlanok eladásában. Ennek fényében, kezdtük felépíteni, egy olyan, könnyen, és gyorsan tanulható „tananyagot” aminek az elsajátítása nem vesz évelet igénybe. De még hónapokat sem. És ami nem utolsó szempont, ehez mérten szabályoztuk be a workshop árát is. Igy végül kaptunk, egy komplex tanítási anyagot, egy elhanyagólható áron. És müködött. Németországban mai napig bezárolag több mint 1000 ember járt nálunk a workshopon. A visszajelzések alpján, 10-15%os profit emelkedést mutatnak a saját mutatóik/ eladásaik. Számunkra ennél több nem is kellett. Fontos számunkra az ügyfeleink elégedetsége, hosszú távon tervezünk minden egyes leendő és meglévő ügyfelünkkel is. Probálunk baráti kapcsolatot kialakítani.

Köszönjük figyelmed.
McNamara. GmbH teljes csapata.