Fotós, fotózás, fényképész szaknévsor, Budaörs - fotóskereső.hu

Fényképészt, esküvői fotóst keres? » Fotós, fotózás, fényképész szaknévsor, Budaörs

Fotós, fotózás, fényképész szaknévsor, Budaörs

Itt 1 budaörsi fotós közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön árajánlatot is kérhet fotózásra.

részletes kereső

Rita Frei Photographer

2040 Budaörs, Szabadság út 368/D

(30) 618 4700
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

Fényképtípusok
céges események fényképezése, családi albumok készítése, enteriör fotózás, esküvői, eljegyzési fotózás, gyermekfotó, keresztelő fotózása, modellfotózás, reklámfotózás, tárgyfotózás, riportfotózás, sportfotózás, termékportfólió készítése, újságfotózás, magazinfotózás

Milyen formában tudja átadni a fényképeket
papírkép, fotókönyv, CD, egyéb

Részletes ismertető
Az elmúlt 4 évben világszerte sok kedves embert ismertem meg, akik a barátaim lettek. Megengedték, hogy az életük bensőséges pillanatait fényképezzem először párként, majd később családként egyaránt. Sokukkal egy életre szóló barátság született és évről-évre fotózom őket.

Fotográfusként a stílusomat a finom művészi és a riportfotózás kombinációjaként tudnám behatárolni. Vadászom az őszinte pillanatokat, amiket egy kis finom művészettel fűszerezek.
Imádom az esküvőket! Miért? Őszinte, érzelmes pillanatok, igazi emlékek!
Pontosan ez az, amit egy profi esküvő fotósnak kell megörökítenie számotokra!

Az évek elrepülnek, és egy napon a családoddal ülve a kanapén, nézegetve az albumot újra a bőrödön érzed ennek a napnak a hangulatát, és felidézed a férjed parfümének az illatát, felébrednek benned azok az örömteli pillanatok, amiket azokkal éltél át, akiket a világon a legjobban szeretsz.
Végül elégedetten csukod be az esküvői albumodat, hogy milyen szép is volt az a nap, amikor feleségül mentem az apukátokhoz!